•   Live-TV -TV-kanavat -Makedonia -Канал 8 ТВ 

TV-kanava: Канал 8 ТВ
Канал 8 ТВ online - lähetys netissä

Lähetys viralliselta verkkosivustolta
Tämä televisiokanava on valtuutettu ja lähetetään kanavan virallisilla verkkosivuilla, Klikkaa soittimeen
Канал 8 ТВ
Maa:  Makedonia
Kategoria: Yleiset
3 alkaen 5
2 ääntä
Канал 8 ТВ - kuvaus, arvostelu, luokitus

ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република Македонија на 26.11.2008 година. Официјално с

Канал 8 ТВ online - lähetys netissä

ТВ канал ВИС  Makedonia / Lifestyle
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 alkaen 5
4 ääntä
Телевизија Бела  Makedonia / Yleiset
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

  • 80
3.6 alkaen 5
3 ääntä
ТВ Канал 21  Makedonia / Yleiset
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 alkaen 5
1 ääntä
Телевизија Тера - Битола  Makedonia / Paikallinen TV
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 alkaen 5
1 ääntä
Здрава Телевизија  Makedonia / Yleiset
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 alkaen 5
5 ääntä
Телевизија Орбис  Makedonia / Uutiset
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 alkaen 5
2 ääntä