•   Live-TV -TV-kanavat -Makedonia -Ирис телевизија 

TV-kanava: Ирис телевизија
Ирис телевизија online - lähetys netissä

Lähetys viralliselta verkkosivustolta
Tämä televisiokanava on valtuutettu ja lähetetään kanavan virallisilla verkkosivuilla, Klikkaa soittimeen
Ирис телевизија
Maa:  Makedonia
Kategoria: Yleiset
2.3 alkaen 5
3 ääntä
Ирис телевизија - kuvaus, arvostelu, luokitus

Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле Кокотов и г. Владимир Милановиќ. За прв

Ирис телевизија online - lähetys netissä

Алфа ТВ  Makedonia / Yleiset
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 alkaen 5
2 ääntä
ТВ Канал 21  Makedonia / Yleiset
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 alkaen 5
1 ääntä
Интел Телевизија  Makedonia / Yleiset
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 40
2.3 alkaen 5
3 ääntä
Телма Телевизија  Makedonia / Yleiset
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 alkaen 5
1 ääntä
ТВ канал ВИС  Makedonia / Lifestyle
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 alkaen 5
4 ääntä
Телевизија 24  Makedonia / Uutiset
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 alkaen 5
22 ääntä