•   Télévision en Ligne -Chaînes de TV -Macédoine -Македонска Телевизија 1 

Chaîne de tv: Македонска Телевизија 1
Македонска Телевизија 1 online - TV en direct

Diffusion depuis le site officiel
Cette chaîne de télévision est autorisée et diffusée sur le site officiel de la chaîne, Cliquez sur le lecteur
Македонска Телевизија 1
Pays:  Macédoine
Catégorie: TV Publique
3.6 de 5
12 vote(s)
Македонска Телевизија 1 - description, examen, évaluation

Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република Македонија, како продолжение на дотогашната

Македонска Телевизија 1 online - TV en direct

Здрава Телевизија  Macédoine / TV Publique
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 de 5
5 vote(s)
ТВ Канал 21  Macédoine / TV Publique
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 de 5
1 vote(s)
ТВ канал ВИС  Macédoine / Lifestyle
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 de 5
4 vote(s)
Телевизија Тера - Битола  Macédoine / TV locale
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 de 5
1 vote(s)
Ирис телевизија  Macédoine / TV Publique
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 de 5
3 vote(s)
А1он  Macédoine / Actualites
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 de 5
4 vote(s)