•   Televízió Online -TV Csatornák -Macedónia -ТВ канал ВИС 

TV csatorna: ТВ канал ВИС
ТВ канал ВИС online - tv élő adás

Közvetítés a hivatalos honlapról
Ez a TV-csatorna engedélyezett és sugározzák a csatorna hivatalos honlapján, Kattintson a lejátszó
ТВ канал ВИС
Ország:  Macedónia
Kategória: Életmód
4 az 5
4 szavazat
ТВ канал ВИС - leírás, értékelés, értékelés

Во ВИС е ВИСТИНАТА!

ТВ канал ВИС online - tv élő adás

Телма Телевизија  Macedónia / Általános
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 az 5
1 szavazat
Телевизија Тера - Битола  Macedónia / Helyi Televízió
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 az 5
1 szavazat
Здрава Телевизија  Macedónia / Általános
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 az 5
5 szavazat
Телевизија Орбис  Macedónia / Hírek
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 az 5
2 szavazat
Телевизија 24  Macedónia / Hírek
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 az 5
22 szavazat
Интел Телевизија  Macedónia / Általános
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 40
2.3 az 5
3 szavazatTV AZ ORSZÁGOKBÓL