•   Televisione online -Canali TV -Albania -Rrokum TV 

Canale televisivo: Rrokum TV
Rrokum TV online - Tv in diretta

Trasmissione dal sito web ufficiale
Questo canale televisivo è autorizzato e trasmesso sul sito ufficiale del canale, Clicca sul player
Rrokum TV
Paese:  Albania
Categoria: Generale
3.8 su 5
6 voto(i)
Rrokum TV - Descrizione, panoramica, valutazione

Rrokum.TV is the first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which builds on the success and experience of JAVA Newspaper, caters progr

Rrokum TV online - Tv in diretta

Rrokum TV  Albania / Generale
Rrokum.TV is the first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which builds on the success and

  • 80
3.8 su 5
6 voto(i)
Tv Klan  Albania / Generale
Tv Klan eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i

  • 60
3.4 su 5
37 voto(i)
KOHAVISION - KTV  Albania / Musica
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e

  • 60
3.1 su 5
6 voto(i)
A2 Albanian  Albania / Generale
The A2 (Autostrada 2) is the third largest motorway in Albania spanning 46.5 kilometers (28.9 mi). As it connects Fier, the sixth largest city, to

  • 60
3 su 5
6 voto(i)
Top Channel  Albania / Generale
Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me

  • 60
3.4 su 5
19 voto(i)
RTK 1  Albania / Televisioni locali
Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. It offers two radio stations broadcasting a diverse programming of news and

  • 80
4 su 5
2 voto(i)